Mar 2, 2011

Suamiku gediks - Photogediks contest

entry ni khas untuk PHOTOGEDIKS CONTEST by kawanku suzaina...su, aku 1st time ni join contest2 camni..harap2 adalah rezeki ye..hehe!!

gambar yang menjadi pilihan...hehe(sila scroll bawah)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




gambar my husband..gambar ni di ambil masa aku tengah drive dan si suami sibuk camwhoring dalam kereta guna enpon aku..banyak betul gambar macam ni tapi aku select yang ni la coz paling gedik kot..hehe! harap2 memenuhi syarat penyertaan.

nak tag sape ek? aku takde follower..huhu!

1) Ko balik la su, bole?:)
2) My fren azni (kalo dia baca, harap dia join)

7 comments:

MuMMy CHoMell said...

wei2.. ape ke hal ko tag aku ni.. cit.. aku batalkan penyertaan ko ni.. kui3x.. amacam??!

Mrs. Adnan said...

ala su..janganle..abis ko suh tag kawan yg aku kenal..aku tag orang yg aku tak kenal nak wat ape kan? bolela ek...peace!!

MuMMy CHoMell said...

hahaha.. gediks taw ko ni... ok2.. tp xjanji menang.. xnk bias..kih3x.. aku bukan barisan juri.. ;)

Mrs. Adnan said...

ok la..tp aku mcm bole menang je kan..ko tengok je la laki aku tu..mana ade lelaki amik gambo camtu?gedik je..hahaha!

cempakakuning said...

As salam.
Sis nak tag ga ni pulak.hrp2 sudi join.
Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

Muhammad Adnan said...

ada ker gambo ni jadi taruhan.. kan ke ada yang lagi gedik syg... hahahahaha haishhh..

MuMMy CHoMell said...

ade berita baik dipagi jumaat.. dtg cni taw!!

http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/sila-ambil-perhatian-sy-nk-umumkanmiss.html