Mar 25, 2011

Sila gunakan duit gaji anda

Best kan tajuk kat atas tu?hehe..aku ni dah lama btol xshopping kehendak diri..yela,slalunya aku akan dulukan keperluan anak baru aku teringat nak beli barang aku.tu pun fikir 10x baru aku beli.

Aku ni sebenarnya baru balik dari mesyuarat di kl.pe lagi,trus la ke sogo..best gila tp mak aih,ramai btol kakitangan kerajaan yg dok menghabiskan duit gaji..aku trus tuju tingkat 7 untuk redeem voucer...brapa aku dpt?


rm250 tu..kali ni trus fikir nak beli kehendak diri,xkira la,aku dah lama pendam nak bershopping..kesiau tau mak budak ni..tapi aku ni ibu&isteri mithali,aku xbeli barang aku je.barang suami dengan anak pun aku beli..

Antara barang yang aku beli:

1. Wristlet carlo rino (aku punya)
2. Kasut snowfly (pun aku punya..dah lama xpakai kasut kerja)
3. Kemeja tropicana life dan nicole untuk suami I yang terchenta (b, nak elaun bole?hehe..)
4. Baju brand hallmark dan disney untuk anak bujang I
5. Kyros kebab untuk ilangkan lapar i..(penat tau tawaf sogo ni)

baju anak bujang


wrislet i


buy these rabbit for charity...untuk SPCA


So,total investment yang menggunakan duit hari ni tak sampai rm200..(aku gunakan voucer tu sepenuhnya..) sila tepuk tangan sendiri kerana berbelanja dgn berhemah..tetiba rasa macam nak shopping lagi..haha!

Oklah,dah penat jari menaip.nak balik dah.bye-bye!

2 comments:

mzhany said...

wow seronok nya...besh besh....

cayalah berjaya tidak menghabiskan semua duit itu. tahniah!

Muhammad Adnan said...

amboi sayang, bershopping sakan ya, cant wait to see you this wed.