Mar 11, 2011

Kenyang Melampau

alhamdulillah..syukur kehadrat ilahi kerana memberi rezeki yang tak terhingga pada hari jumaat nie..hehe..baru balik dari Plaza KSL, shopping mall terbaru kat bandar JB..aku ngikut aje, staff aku ajak, so memandangkan takde buat ape best gak dapat pergi ke tempat baru..nak tau mana kami pergi?



ye...SEOUL GARDEN...menarik kan? harga pun boleh tahan menarik berbaloilah dengan apa yang kita makan..tagline pun "all you can eat", semuanya kalau bole aku nak bedal.. harga tengok sendiri la ye tapi apa yang kitorang makan tadi, campur service & tax RM30.15 la lebey kurang..for one person..menu yang disediakan?korean style bbq & steamboat..sedap la jugak pada tekak aku..the price include semua makanan + abc + ice cream..air kalau nak kena add on RM3.99 tapi bole ambil bebanyak kali yang korang suka..

price list dia..berbaloi-baloi!


kenyang perut, suka hati..


tu baru sikit pinggannye..sebenarnya banyak lagi!


penyudahnye, balik ofis ketiga-tiga kami muka kekenyangan + badan bau asap!! annoying btol, ni yang nak pegi lagi nie...hehe..tempat ni sesuai untuk family..tapi make sure perut tu kosong seblum pergi ek..

so, kepada warga JB, bolelah berkunjung ke Plaza KSL untuk makan kat Seoul Garden ni...tak payah pergi Korea mahupun pergi KL untuk cari tempat ni...JB pun ada maaaaa!!

enjoy!!

2 comments:

MuMMy CHoMell said...

fuyooooo.. makan besar nampak.. open table kew?! kat mane wei Plaza KSL tu?

Mrs. Adnan said...

haha..makan bertiga je..takde makna makan besar..plaza KSL tu tak jauh dari holiday plaza, dekat taman century. shopping mall standard mcm pelangi je tapi cantik sket dan banyak kiosk makanan..hehe.