Mar 22, 2011

Kau Ingat Senang Ke Pegang Title Ketua?? Meh sini buat kerja2 aku..

Ingat kalau title Penolong Pengarah lebih kepada beri arahan ke? Tak jugakkkkkk..

Semua kerja I kena buat sendiri tau..


dah check pun pasti ade salah..huhu



amboi, seriusnye mukaa..boleh blah!!

Oleh itu..sila jangan kondem ketua2 anda sebab kita tak tau ape workload kerja diorang..then bandingkan dengan kerja anda. Sama ke? Kalau kerja anda lebih banyak dari ketua anda, SILA BUKTIKAN (baru dapat APC (^_^)). Jangan asyik makan gaji buta then cakap2 belakang “alah, aku kerja penat2 pun, gaji aku banyak tu jugak…”.

Kalau semua pekerja berfikiran macam tu habislah negara kita dapat rakyat camni…So, fikir2kan cara bekerja anda. Kerja banyak atau sikit, jadi ketua atau tidak, yang penting ikhlas kerana Allah Taala.

Dah, jangan dok kondem penulisan saya ni..gi buat kerja! Hehe…

2 comments:

Aden said...

hehehe ape yang penting kerjasama....

mzhany said...

betolll...stuju!!!

walaupon bukan ketua...;)