May 7, 2011

Mama, you know i love you..

Hari Ibu atau Mother’s Day? Bila sebenarnya tarikh Hari Ibu ni? Ada yang mengatakan hari ibu jatuh pada 8 Mei dan ada pulak kata 10 Mei..ntahlah..sebab aku pun tak pernah meraikan Hari Ibu ni secara umumnya..pada aku as long kita sayangkan emak kita, kita patut meraikan hari Ibu tiap-tiap hari..dan bila dah berkahwin ni, sayangilah mak mertua jugak ye..jangan pilih-pilih kasih..


Tapi tahun ni, aku bawak emak duduk dengan aku..dan yang paling bermakna lagi, aku jugak seorang ibu..jadi, secara tak langsung hati ni macam melonjak-lonjak nak sambut hari ibu bersama emak..ye la, adik beradik semua dah besar, suami pulak jauh, dah tentunya aku sambut dengan emak je la gamaknya..so, apa plannya ye?


Of cozla, nak bawak emak pergi makan..mak suka western food so tengah online nak cari tempat makan menarik kat area JB ni yang ada tempat makan fully western..tapi macam takde je..huhu..tunggula aku update lagi, maybe selepas sambutan Hari Ibu yang akan aku raikan esok.

Ok, dah..babai! Selamat Hari Ibu kepada semua ibu-ibu di dunia..Syurga itu ditelapak kaki ibu..I Love U Mom!!

p/s: Selamat Hari Ibu jugak untuk diri sendiri..hubby, cepat wish saya!!



ini emak saya


ini saya

3 comments:

mzhany said...

selamat hari ibu...

Mrs. Adnan said...

thanks hany!!

Muhammad Adnan said...

saya mana?