Jun 9, 2011

Ade jual tak enpon cap katak??

I really need a brand new handphone...
Tak perlu touchscreen, android ke bagai..
Cukuplah boleh call, sms dengan laju dan boleh capture gambar dan video dengan baik..
Any suggestion??

Puihhhh..konon taknak touchscreen, android ke hape semua tu.. tapi dah list down siap-siap, handphone yang menjadi pilihan:






Satu je pilihan aku memandangkan yang lain harganya mahal sangat..tak mampu den membelinyo. Yang ni range dalam RM600-RM800 kowt..malas nak survey banyak-banyak.

Tapi kalau en. suami belikan ape brand sekalipun , aku terima je asalkan handphone tu tak buat hal..malu dah skarang nak jawab call ke, call orang ke, pastu mesti terputus talian..dengan bos aku dah kena banyak kali dah..banyak urgent call sangkut gara-gara handphone ter'off' dengan sendirinya..inactive simcard la, memory card not supported la..abis gambo-gambo dalam enset ilang..menci! menci!

Urghhh...tension la! Makan lagi baik..Babai!



p/s : dapat enpon cap katak pun jadi la...

2 comments:

mzhany said...

hp cap katak mesti besh. mesti kaler hijau kan ;)

Mrs. Adnan said...

dapat kaler macam katak pun ok..hehe!