Jan 10, 2010

Selamat tinggal melaka, i'm home...JB

Petang-petang macamni tak tau nak buat apa..After hantar my SIL balik Kempas, I drove straight away to KFC, beli Snack Plate bawak balik umah makan bersama nasi lemak yang dibekalkan my mertua.

Baru dua hari balik Melaka..dah rindu my hubby..Sedih pun tak guna sebab tak boleh buat ape pun selagi aku @ dia yang bertukar tempat kerja..Cerita lain, pagi-pagi lagi Mr.Adnan meremukkan skirting kereta..waaaaaaaa!!! Mandi punye cepat gile pagi tadi bila dengar bunyi "prakkk" kat luar rumah. Aduhai suamiku...nasib baik skirting kereta je tau, kalo kena bumper maunye aku merajuk 10 purnama..Aku tak bole nak marah pun sebab benda dah jadi, cuma rasa kesal je..Kita baru kawin cik abang..Duit banyak lagi bole diguna selain daripada membetulkan skirting kereta tu..huhuhu..Next time hati-hati lah cik abang..

Tapi bagi aku, my husband are more important than anything..I love him so much..Aku hanya nak buat dia gembira dan aku ingin jadi seorang isteri yang terbaik buat dia..And as a gift (can i say an express birthday gift?), i bought this Olympus e-Volt 300. (gambar takleh published lak, apesal ntah..) Mak aihh, siang malam pagi petang jadi model tak bertauliah..penat posing sana sini..sampaikan bila aku balik JB pun, bila aku call tengah lagi shoot gambar..Alahai suamiku..suka sangat dia.


Enough about that..I'm happy coz i made him happy as well.

3 comments:

syahNURazni said...

skirting persona SE ko ker? hehehe skirting persona aku dah lama cabut... heeeeeee... aku malas nak pasang balik... so dok bersidai ler depan umah

Mrs. Adnan said...

haah..aku rasa pasang dgn tak pasang sama je..hehe!

Vivi Noryati Ahmad said...

WOW! ur blog sudah bertukar backgound. Cantik!