Jan 8, 2009

Jumpa buah hati baru..


Kadang2 aku bosan membaca blog aku sendiri. Aku tau gaya bahasa aku kadang2 mcm pempuan baik dan kadang2 mcm hampes je. Sebab aku ni jenis yang ape yang terlintas, itu yang aku akan cakap/tulis. Aku ni mudah lupa..(atau memang sengaja buat2 lupa..hehe!)
Bila belek2 isi kandungan blog aku ni, balik2 cite pasal keje. Bosan kan? Aku cuba nak create something new tapi tak leh..Otak aku tepu dengan masalah2 keje yang tak pernah selesai. Dan maybe sebab life aku skang hanya keje,keje,keje…Bak kata si Labu dalam Labu-Labi “Selagi belum tutup mata, keje,keje,keje…” Hmmmmmmmmmmmmhhh….(asik mengeluh aje aku).
Esok aku akan ke kl. Kali ni bukan atas urusan keje, tapi urusan lain…Huhu..gembiranya. Ape yang aku idam-idamkan akhirnya tercapai atas titik peluh aku sendiri. Nak tengok buah hati aku yang terbaru??
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


p.s: saje buat imej kabur sebab gambar sebenar baru nak snap lusa…hehe!! Mine is in blue haze..

2 comments:

syahNURazni said...

ehhh... cik zila pun beli Persona SE... same la... blue haze jugak... wahhhh... nanti bleh jumpa bawa persona SE together2... aku dah bli tapi tak bawak KL lagi... nanti bulan 6... xconfident la...
eh turun KL contact la aku... 0139861995... bleh hang out sesame...

De'Amor said...

wah2..sama ke?jarang tgk org pakai warna biru, slalu nampak yg merah aje.
rindu nak jupe azni.dah 7 tahun tak jupe kan.insyaallah nanti kite jupe ek..