Apr 25, 2011

Kalaulah aku robot, dah tentu aku update post banyak2..

Haha..ntah ape2 la tajuk...lama weh tak update blog ni, nasib baik tak bersawang..hampir 2 minggu tak update..bukannye takde idea, tapi malas bebenar..gambar2 pun tak brapa nak ambik sangat.

Esok nak pergi hospital untuk follow up kesihatan anak bujang ni..harap2nya takde apa2 yang membimbangkan sebab before this doc cakap kalau bunyi wheezing tu takde perubahan, nak kena operation..tapi so far, bunyi2an tu dah berkurangan..kengkadang je bunyi kalau cara tidur adib tak betul..

Some pic of adib while sleeping..budak2 kalau tidur comel kan?Hehe..


time umo 2weeks..rindunya dengan wajah masa umo nie


atas bouncer..


suke tido mulut gitu..cium kang!


time dah pandai tido mengiring..


puting mesti ada seblom tido


bantal peluk pun


terkini..baiknya dia


Dah besar dah anak mama nie..minum pun dah kuat..bagi 4oz setiap kali minum kadang2 tak cukup..now dah 5 bulan, berat dah 6.5kg..fuhh..alhamdulillah..

p/s: orang ada anak macamnila, asyik post cerita pasal anak je...wakakaka!!!


4 comments:

mzhany said...

huhu harusla kan...ada anak byk je cite anak yg nk di stori mori kan...bilalah daku punye turn plak ni. dah takde idea dah ni nak cite psl diri sendiri ngn suami nih...hihihi

Mrs. Adnan said...

ala hani..rezeki tu ada cuma belum sampai masanya..Allah nak bagi hani berhoneymoon dulu puas2..:)

Redbloodsnow said...

comel giler diatime still baby. ni yg buatkan tak sbr nk ada bby sendiri ni...tp masalahnya kawen pun belom..miahahaha :D

Mrs. Adnan said...

takpe, baby zie esok2 mesti comel macam mamanya jugak..kawen bulan 11 ni kan?ntah2 bunting pelamin nanti..:)