Oct 13, 2011

Reveal The Secret

waaaaahhh..memang lama tak update blog..lately, macam2 yang berlaku, macam2 dugaan, macam2 kerja nak dibuat, macam2 stress yang timbul.. tapi dalam banyak2 yang berlaku itu, pasti ada hikmahnya bukan?

Just nak bagitau ni, dah lama nak reveal tapi rasa macam "Alah, tak payah lah....lambat laun orang akan tau juga..." so aku reveal lah juga...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Hehe..yeah, i'm officially preagnant again.. baru 6 weeks. Aku berharap agar kandungan ini akan membesar dengan baik dan sempurna..Hope semuanya ok dan aku tak mahu mabuk2 + loya2 melampau lagi..nehiiiiii kabinehi... Ok, lepas ini akan sentiasa berfikiran positif dan enjoy every moment.. :)

Senyum, tak perlu kata apa-apa!!!

7 comments:

syahNURazni said...

wahhh... tahniah sahabat!!!

- SueN - MrS AzharI said...

waaa...cgrate meg...ank ko yg 1st dah brape umo dia....jg diri elok2 ek

mzhany said...

serononye weh....serius seronok dengar...alhamdulillah...

**korang semua dh masuk yg ke2, aku nih ha, satu pun xde lagi, usahkan 1, bayang nk masuk 1 pun xde...**

aperpun take care weh....seronok ;)

Mrs. Adnan said...

azni : thanks!! ko ni bila aku nak d dapat kad jemputan?

suen : anak aku kan baya anak ko.. ala, dah rezeki, aku terima dengan suka hati..hehe!

hany : jangan sedih2 tau.. rezeki datang daripada Allah..cuma cepat atau lambat je..jangan putus asa ok!

Cik Puan Bunga said...

Tahniah! :D

Cik Puan Bunga said...

Tahniah! :D

khad said...

tahniah zila !!